«Στον Ολυμπιακό κάνει κουμάντο ο Σπανούλης», υποστηρίζει ο Ντόρσεϊ - iefimerida.gr

«Στον Ολυμπιακό κάνει κουμάντο ο Σπανούλης», υποστηρίζει ο Ντόρσεϊ

«Στον Ολυμπιακό κάνει κουμάντο ο Σπανούλης»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζόι Ντόρσεϊ κατηγόρησε τον Βασίλη Σπανούλη πως εκείνος αποφάσιζε για τον ρόλο που είχε ο Αμερικανός σέντερ στον Ολυμπιακό, υποκαθιστώντας τον προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο άσος της τουρκικής Γκαζιάντεμπ σε συνέντευξή του στο περιοδικό «All Star Basket» τόνισε πως αρχηγός των «ερυθρόλευκων» του έδινε οδηγίες για τη συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. «Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είδα έναν συμπαίκτη να αποφασίζει για τον δικό μου ρόλο. Πόσο δηλαδή θα ακουμπούσα την μπάλα στην επίθεση, πόσο έπρεπε να την κρατάω και άλλα τέτοια. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Αυτός πρέπει να λέει σε έναν παίκτη τι πρέπει να κάνει. Εμένα μου έλεγε ο Σπανούλης: "Τζόι, απλά παίξε άμυνα και μην αγχώνεσαι αν θα πάρεις τη μπάλα". Σέβομαι όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά αυτό ήταν έλλειψη σεβασμού προς εμένα. Πάντα περιμένω να μου επιστρέφουν το σεβασμό που δίνω σε όλους. Ίσως η αντίδρασή μου να μην ήταν η πρέπουσα και η αλήθεια είναι ότι πλήρωσα γι' αυτό, μην μπορώντας να παίζω ακόμα με την ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης αυτή τη σεζόν. Ο λόγος όμως, που προκάλεσε όλο αυτό δεν ήταν λανθασμένος», υποστήριξε ο Ντόρσεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ