Ο Ιάπωνας επιστήμονας Mitsuyuki Ikeda δημιούργησε ένα είδος burger με πρωτεΐνη από ανθρώπινα περιττώματα. Ο Ikeda συνδύασε τη συνθετική πρωτεΐνη με σόγια και σάλτσα για ψητό (εντάξει ξερνάω) και βάφτισε το δημιούργημα του burger. «Έχει γεύση κρέας. Αποτελείται από 63% πρωτεΐνη, 25% υδατάνθρακες, 3% λίπος και 9% ιχνοστοιχεία» υποστιρίζει ο ίδιος. Οι πεινασμένοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί.
Πηγή: huffightonpost
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο