Βurger από ανθρώπινα περιττώματα (η photo είναι παραπλανητική) - iefimerida.gr

Βurger από ανθρώπινα περιττώματα (η photo είναι παραπλανητική)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιάπωνας επιστήμονας Mitsuyuki Ikeda δημιούργησε ένα είδος burger με πρωτεΐνη από ανθρώπινα περιττώματα. Ο Ikeda συνδύασε τη συνθετική πρωτεΐνη με σόγια και σάλτσα για ψητό (εντάξει ξερνάω) και βάφτισε το δημιούργημα του burger. «Έχει γεύση κρέας. Αποτελείται από 63% πρωτεΐνη, 25% υδατάνθρακες, 3% λίπος και 9% ιχνοστοιχεία» υποστιρίζει ο ίδιος. Οι πεινασμένοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: huffightonpost

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ burger περιττώματα Mitsuyuki Ikeda
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ