Τελεσίγραφο Πούτιν στην κρατική «ελίτ» της χώρας: Φέρτε πίσω τις καταθέσεις αλλιώς απολύεστε - iefimerida.gr

Τελεσίγραφο Πούτιν στην κρατική «ελίτ» της χώρας: Φέρτε πίσω τις καταθέσεις αλλιώς απολύεστε

Τελεσίγραφο Πούτιν την κρατική «ελίτ» της χώρας: Φέρτε πίσω τις καταθέσεις αλλιώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιστροφή ρωσικών κεφαλαίων από το εξωτερικό επιθυμεί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και γι αυτό αποφάσισε να δώσει προθεσμία τριών μηνών στους ανώτερους κρατικούς υπαλλήλους της Ρωσικής Ομοσπονδίας να επαναπατρίσουν τις καταθέσεις που διατηρούν σε λογαριασμούς του εξωτερικού.

Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε την Τρίτη, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τους απειλεί ακόμα και με απόλυση. Οπως αναφέρει tovima με το προεδρικό διάταγμα, χιλιάδες Ρώσοι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν προθεσμία έως την 1η Ιουλίου προκειμένου να δηλώσουν εισόδημα και περιουσιακά στοιχεία, τα οποία ακολούθως θα υποβληθούν σε αυστηρούς ελέγχους. Οπως δήλωσε ο επικεφαλής του γραφείου της ρωσικής προεδρίας, κ. Σεργκέι Ιβανόφ, «κανείς δεν θα τεθεί υπεράνω του νόμου», ενώ όποιος βρεθεί να κατέχει αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία θα αποπέμπεται αυτομάτως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ