Τσίπρας για Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη: Οι τρεις ιεράρχες ελέω Μέρκελ ψάλλουν το απολυτίκιο του «Ναι» - iefimerida.gr

Τσίπρας για Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη: Οι τρεις ιεράρχες ελέω Μέρκελ ψάλλουν το απολυτίκιο του «Ναι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρότατη επίθεση στους κυβερνητικούς εταίρους εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή Τύπου που παραχωρεί, προαναγγέλλοντας την οικοδόμηση συμμαχιών στον Ευρωπαϊκό Νότο.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «στόχος μας είναι να σώσουμε την Ελλάδα στο ευρώ - Οχι το ευρώ στην Ελλάδα» προσθέτοντας πως το διακύβευμα «πάση θυσία στο νόμισμα» κρύβει το "πάση θυσία στο Μνημόνιο". Υπογράμμισε επίσης:«Πάση θυσία στο ευρώ σημαίνει να φτάσει η ανεργία στο 60% ή να ξεπουλήσουμε την Ελλάδα;»

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης είναι οι τρεις ιεράρχες ελέω Μέρκελ που ψάλλουν το προπαγανδιστικό απολυτίκιο του "ναι" και τόνισε πως είναι τραγικό για τη χώρα αυτοί οι άνθρωποι να διαπραγματεύονται το αύριο της Ελλάδας. Τους κατηγόρησε ότι προσπαθούν να κερδίσουν πολιτικά οφέλη από τη νέα τραγωδία της Κύπρου.

«Ηρθε πια η στιγμή να αλλάξει το τροπάρι απέναντι στους επικυρίαρχους και για να αλλάξει πρέπει το ταχύτερο δυνατό να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος ως κυβέρνηση να αντισταθεί, κυρίως οικοδομώντας τις κατάλληλες συμμαχίες στον ευρωπαϊκό νότο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ