«Θα σου τινάξω το κεφάλι στον αέρα», απείλησε ο Σταλόνε τον εργολάβο του - iefimerida.gr

«Θα σου τινάξω το κεφάλι στον αέρα», απείλησε ο Σταλόνε τον εργολάβο του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εκρήξεις θυμού, απειλές κατά την ζωή του και... κακομεταχείριση ζώων κατηγορεί ο γνωστός εργολάβος Μοχάμεντ Χαντίτ τον 66χρονο Σιλβέστερ Σταλόνε.

«Είναι ανήθικος και αρπακτικό. Όλα αυτά που λέει είναι απλά η απεγνωσμένη προσπάθειά του να γίνει γνωστός στα μίντια». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Σταλόνε για τον πρώην εργολάβο του στον οποίο έχει κάνει μήνυση έναντι 1,4 εκ. δολαρίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, που έχει δει την επίσημη κατάθεσή του, ο εργολάβος -πάλαι ποτέ φίλος της οικογένειας Τζάκσον- ισχυρίζεται με την σειρά του ότι ο σταρ του είπε «Θα σε σκοτώσω, θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα» και «Πάρε αυτούς τους βρωμο-μεξικάνους από εδώ». Την ίδια ώρα που τον απειλούσε με ένα μπαστούνι του baseball.

«Θα σου τινάξω το κεφάλι στον αέρα», απείλησε ο Σταλόνε τον εργολάβο του  | iefimerida.gr 0

Καθώς επίσης ότι τον έχει δει να έχει συχνές εκρήξεις θυμού. Στα πλαίσια των οποίων αρπάζει τα σκυλιά του από τον λαιμό και τα πετάει μέσα στο σκυλόσπιτό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ