Άγριες συμπλοκές μεταξύ μελών του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής στα Χανιά - iefimerida.gr

Άγριες συμπλοκές μεταξύ μελών του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής στα Χανιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια έγιναν το απόγευμα της Τρίτης στα Χανιά μεταξύ μελών του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Χρυσής Αυγής άρχισαν να γρονθοκοπούν μετανάστες έξω από την Δημοτική Αγορά Χανίων, με αποτέλεσμα να κινηθούν εναντίον τους μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων.

Συνεχίζεται η «βεντέτα» ΚΚΕ-Χρυσής Αυγής, με το cretalive.gr να αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΚΚΕ στην Δημοτική Αγορά της πόλης επιτέθηκαν Χρυσαυγίτες με αποτέλεσμα να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια μεταξύ των στελεχών των δύο κομμάτων, με την Αστυνομία να επεμβαίνει για να τερματίσει τα επεισόδια κάνοντας παράλληλα και έξι προσαγωγές.

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει πως «το απόγευμα της Τρίτης γνωστά μέλη και στελέχη της ΧΑ περιφέρονταν σε κατάσταση μέθης στους δρόμους των Χανίων. Όταν έφτασαν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με περίσσια θρασυδειλία επιτέθηκαν σε μετανάστες και άρχισαν να τους γρονθοκοπούν. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο παλιό Λιμάνι όπου και ενεπλάκησαν με συγκεντρωμένους πολίτες που αντέδρασαν στην επίθεση ενάντια στους μετανάστες».

Η Χρυσή Αυγή από τον αντίποδα, αναφέρει στην ανακοίνωση της πως μέλη της δέχθηκαν αναίτια επίθεση από 50 περίπου υποστηρικτές του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους απώθησαν, με αποτέλεσμα την παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ αναφέρεται σε δημοσιογράφο της περιοχής την οποία κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ