Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η κοινωνική σας ζωή θα ενισχυθεί και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι αξίζει να κουραστείτε τώρα με τις ευθύνες που σας έχουν αναθέσει,για να απολαύστε αργότερα τους καρπούς των προσπαθειών σας. Προσέξτε καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει περίπτωση να μην πάει τόσο καλά όσο θα επιθυμούσατε. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας.

Ταύρος

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν ταιριάζετε. Μετακινήσεις μικρά ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδια σας, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε να μην πιέζετε τον εαυτό σας και μην αναλαμβάνετε περισσότερα βάρη-ευθύνες από αυτά που μπορείτε να σηκώσετε. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας.

Δίδυμοι

Αν καταφέρετε να μην χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα κερδίσετε σύντομα την υποστήριξη των ανώτερων σας. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Προσπαθήστε να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας και να οργανωθείτε καλύτερα, για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Καρκίνος

α περιορίσετε χαρές, διασκεδάσεις και σπατάλες σε πράγματα χωρίς ουσία, θα σοβαρευτείτε και θα αρχίσετε να μεθοδεύετε τα επόμενα σας βήματα, για να πετύχετε την ολοκλήρωση των στόχων σας. Οι ελεύθεροι ξεκαθαρίστε με εφήμερες και περιστασιακές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και αναζητήστε κάτι πιο ουσιαστικό και πιο σοβαρό. Προσπαθήστε να του εξηγήσετε και φροντίστε να του διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνει. Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα.

Λέων

Ευνοούνται επαφές και συμφωνίες. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή αυτήν την περίοδο. Προσοχή στις διαφωνίες αυτήν την περίοδο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσετε τη σχέση σας με άτομα που μπορεί να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθους και έρωτα που θα σας αναζωογονήσουν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν ζήλιες πάθη και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Παρθένος

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Θα συναντήσετε δυσκολίες στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε με σοφία, τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα. Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Προσέξτε λίγο της προσωπικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα.

Ζυγός

Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξη σας. Εξετάστε αναλυτικά τους όρους και μετά αποφασίστε τι κινήσεις θα κάνετε. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μετά από μια αυτοκριτική που θα κάνετε στον εαυτό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από διαφορετικό πρίσμα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κατακτήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Ο τομέας τής καριέρας απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Παρόλο που τα πράγματα, αρχικά θα φαίνονται δύσκολα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Προσπαθήστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σας θα σημειωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν. Σύντομα θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Τοξότης

Αν δεν ικανοποιείστε με το εισόδημα σας, προσπαθήστε να βρείτε άλλους τρόπους για να το αυξήσετε. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και άσκοπες αγορές και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται πολλά και θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οικονομικές απώλειες είναι πολύ πιθανό να συμβούν αυτήν την περίοδο και να σας αναστατώσουν.

Αιγόκερως

Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτή την εβδομάδα σε θέματα επικοινωνίας. Αποφύγετε να δώσετε οποιαδήποτε αφορμή, ώστε να μην γίνουν πάτημα για να σας καταλογίσουν ευθύνες. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος

Δείξτε όμως ιδιαίτερη προσοχή στα τρέχοντα οικονομικά. Έχετε τα μάτια σας ανοικτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία Οι δεσμευμένοι παρόλο που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστατώσει.

Ιχθείς

Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες ή αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορείτε τώρα να κάνετε κινήσεις για να επεκτείνετε την επιχείρηση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Στα οικονομικά σας αποφύγετε κάθε είδους υπερβολής και μην κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ