Κοινή ομάδα εργασίας ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για μέτρα κατά της ανεργίας - iefimerida.gr

Κοινή ομάδα εργασίας ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για μέτρα κατά της ανεργίας

Κοινή ομάδα εργασίας ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για μέτρα κατά της ανεργίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στους κόλπους της ΔΗΜΑΡ, με τον κ. Φώτη Κουβέλη να ενημερώνει σήμερα -κατά την καθιερωμένη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος-, τα μέλη, για τις χθεσινές συζητήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων με το οικονομικό επιτελείο.

Η ηγεσία της Αγίου Κωνσταντίνου εμμένει στη θέση της για την κατάργηση του χαρατσιού και ζητά να μην ισχύσει και φέτος ο έκτακτος φόρος στα ακίνητα που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, θέση με την οποία θα προσέλθει στην αυριανή σύσκεψη των αρχηγών ο κ. Κουβέλης.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε επίσης το σχέδιο Μανιτάκη για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών στο Δημόσιο και επιβεβαιώθηκε ότι η ΔΗΜΑΡ στηρίζει τις ενέργειες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr συζητήθηκαν ζητήματα οργανωτικά, και αποφασίστηκε να συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στις 27 του μήνα, οπότε και θα αποτιμήσουν εκ νέου τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση.

Αυτή την ώρα πάντως, στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη των επιτελείς της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς είναι κοινή παραδοχή πως και οι δύο πλευρές «ψάχνουν» αντίβαρο για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Από το ΠΑΣΟΚ παρίστανται οι κύριοι Γιώργος Κουτρουμάνης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Πάρις Κουκουλόπουλος και Φίλιππος Σαχινίδης, ενώ από την ΔΗΜΑΡ δίνουν το «παρών» οι κύριοι Δημήτρης Χατζησωκράτης, Σάκης Παπαθανασίου και Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ