Μαρκογιαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Δεν αντέχω άλλο-Παρακαλώ το Θεό να βγω ζωντανός - iefimerida.gr

Μαρκογιαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Δεν αντέχω άλλο-Παρακαλώ το Θεό να βγω ζωντανός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το σίριαλ μεταξύ της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Προέδρου της Προανακριτικής επιτροπής για την λίστα Λαγκάρντ, με τον κ. Μαρκογιαννάκη εξοργισμένος να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «τοποθέτησε την κ. Κωνσταντοπούλου στην Προανακριτική για να μη βγει αποτέλεσμα», μετά και τις χθεσινές καταγγελίες της κ. Κωνσταντοπούλου, όπου τον αποκαλεί «αρχιερέα της διαπλοκής», ενώ αφήνει και αιχμές για «ύποπτες» σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον κρητικό βουλευτή.

Η κόντρα των δύο βουλευτών, μόνο καινούργια δεν είναι καθώς στο παρελθόν ο κ. Μαρκογιαννάκης έχει κατηγορήσει επανειλημμένως την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις ερωτήσεις της παρακωλύει συνεχώς την διαδικασία, ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου στον αντίποδα τον κατηγορεί για συγκάλυψη συμφερόντων.

Μάλιστα,η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, όπου ο ίδιος ο κ. Μαργκογιαννάκης δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Κοινωνία Ώρα Mega»: «Αν ήξερα δεν θα ήμουν μέλος της επιτροπής για κανένα αντάλλαγμα, ούτε για την πρωθυπουργία. Παρακαλώ το Θεό να βγω ζωντανός»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ