Τα ζώδια της Τρίτης 2 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 2 Απριλίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε όλα στη τύχη, αντιθέτως θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε. Προσοχή στις υπερβολές και οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδέσμευτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας.

Ταύρος

Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί έντονα και τα μεγάλα διλήμματα δεν λείπουν. Θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες που επικρατούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να γίνεστε επιθετικοί απέναντι τους, κάθε φορά που πιέζεστε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα νιώσετε την ανάγκη να ερωτευτείτε ξανά. Όσοι από εσάς, σας απασχολούν νομικές υποθέσεις είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με τυχόν εκκρεμότητες που έχετε, για να μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και αυτό θα κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα, για αυτό κάντε υπομονή και καλούς χειρισμούς.

Δίδυμοι

Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Θα διώξετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που είχατε και θα πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Οι εξελίξεις ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι πολύ σημαντικές. Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας.

Καρκίνος

Αισθηματικά,οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας. Η επικοινωνία, η πείρα και οι γνώσεις που έχετε, είναι σημαντικά όπλα για να προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρα σας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για πολλούς από εσάς θα είναι αρκετές με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να χαλαρώσετε όσο υπολογίζατε. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι μετακινήσεις που θα κάνετε με το σύντροφο σας, θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσης σας.

Λέων

Επιστρατεύστε τον ειλικρινή διάλογο, την έκφραση συναισθημάτων αποφύγετε την γκρίνια και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Θα βρεθείτε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες καταστάσεις που θα σας φθείρουν και δεν θα έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Ότι αποφασίσετε τώρα, θα έχει αντίκτυπο και στο μέλλον. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Παρθένος

Μετά από μια περίοδο έντονης στασιμότητας ή και ανατροπών στον επαγγελματικό τομέα ήρθε η στιγμή να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, οι συμφωνίες που θα κάνετε θα είναι αρκετά ικανοποιητικές και θα σας ανεβάσουν το εισόδημα. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Στον αισθηματικό τομέα τα δεδομένα δείχνουν να είναι ουδέτερα.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτή την περίοδο για να φτάσετε στους στόχους σας. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας. Ξαφνικές αλλαγές αρκετά θεαματικές δεν αποκλείεται να προκύψουν και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαιτέρα καλές. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα αυτό το διάστημα και προπαντός μην κάνετε νέες επενδύσεις. Η εργασία σας , εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Μην πάρετε όμως πρωτοβουλίες για αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αυτήν την περίοδο γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό. Παράλληλα, θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμη σχέση, προσέξτε λίγο με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα νιώθετε άγχος και εκνευρισμό από οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν και θα ξεσπάτε στο ταίρι σας.

Τοξότης

Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη, αφού ο Άρης θα είναι στο ζώδιο σας, γι΄ αυτό φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Μόνο κοίτα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σας και μην κάνετε καταχρήσεις, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται κάπως αντιφατικές.

Αιγόκερως

Ορισμένα νομικά σας θέματα θα σας αγχώσουν μέχρι να τα διευθετήσετε. Προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα που θα προκύψουν δουλειά σας, μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν και μην κάνετε καμία κίνηση να εναντιωθείτε. Στα επαγγελματικά σας, λύστε τα προβλήματα που εκκρεμούν με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις. Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής. Στον οικονομικό τομέα θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε να ξοδεύετε τα χρήματα σας, γιατί θα προκύψουν έξοδα που θα αφορούν την κατοικία σας.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε επαφές, καινούριες συνεργασίες και γενικά να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λόγω της πίεσης που θα νιώθετε από προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα έχετε εριστική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μην κρίνετε αυστηρά τον ερωτικό σας σύντροφο και να είστε πιο διαλλακτικοί αυτήν την περίοδο. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, θα βιώσετε όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη με το σύντροφο σας. Το ενδιαφέρον σας παράλληλα θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και θα συσφίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

Ιχθείς

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς και στα κέρδη που προκύπτουν από τις συνεργασίες σας. Το πρόγραμμα στη δουλειά σας θα είναι φορτωμένο, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Υπάρχει πιθανότητα να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Φροντίσετε να είστε ρεαλιστές και βάλτε στόχους που μπορείτε να τους φτάσετε και να τους πετύχετε. Φτιάξτε έτσι το πρόγραμμα σας, για να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώσετε στη σχέση σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ