Φυλακές Κορυδαλλού: Οταν πέφτει το σκοτάδι οι κρατούμενοι έχουν το πάνω χέρι - iefimerida.gr

Φυλακές Κορυδαλλού: Οταν πέφτει το σκοτάδι οι κρατούμενοι έχουν το πάνω χέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως αν και λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας στις φυλακές Κορυδαλλού όλη τη νύχτα δεν υπάρχει κανείς να τις παρακολουθεί με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να κάνουν στην κυριολεξία ότι θέλουν.

Οπως αποκάλυψε η «Καθημερινή» με τη φωτογραφία που δημοσίευσε και έδειχνε κρατούμενους να πηδούν από τα παράθυρα στο προαύλιο χώρο των φυλακών και να παίρνουν τα όπλα και τα ναρκωτικών που συνεργοί τους πετούσαν από το δρόμο στον περιβάλλοντα χώρο του Κορυδαλλού, φάνηκε πως δεν υπάρχει επιχειρησιακό κέντρο που να παρακολουθεί τις κάμερες στον Κορυδαλλό.

Αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΪ και ο πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων του Καταστήματος, ο οποίος τόνισε πως για τα κενά ασφαλείας στη φυλακή έχει ενημερωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Από την πλευρά του το υπουργείο διέταξε πειθαρχική έρευνα για τις φυλακές Κορυδαλλού, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας που έδειχνε κρατουμένους να βγαίνουν όποτε θέλουν από τα κελιά τους για να παραλάβουν όπλα και ναρκωτικά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ