Ο Κώστας Σόμμερ στέλνει τις δικές του ευχές για τον Τόμας Πρωτόπαπα - iefimerida.gr

Ο Κώστας Σόμμερ στέλνει τις δικές του ευχές για τον Τόμας Πρωτόπαπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένος δηλώνει ο συνάδελφος του Τόμας Πρωτόπαπα, Κώστας Σόμμερ, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τον ηθοποιό σε αγώνα μποξ, λίγες ημέρες πριν το ατύχημα που τον έστειλε στην εντατική του ΚΑΤ.

«Είναι τραγικό να συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό σε έναν νέο άνθρωπο. Είμαστε δίπλα του, όλοι οι φίλοι του.Τον γνώρισα πρόσφατα λίγο πριν τον αγώνα. Ενα εξαιρετικό παιδί, με όνειρα μπροστά του. Ευχόμαστε όλοι να αναρρώσει γρήγορα. Του εύχομαι να βγει νικητής από αυτή τη μάχη» είπε ο Κώστας Σόμmερ μιλώντας στην κάμερα του Star.

Την ίδια ώρα με αγωνία περιμένουν οι συγγενείς του Τόμας Πρωτόπαπα τη Δευτέρα, καθώς τότε αναμένεται να υποβληθεί ο ηθοποιός σε νέες εξετάσεις που θα φανερώσουν το εάν και κατά πόσο ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στην τελευταία θεραπεία που του χορηγήθηκε.

Σύμφωνα με το Star, οι γιατροί θα τον υποβάλουν τη Δευτέρα σε νέες εξετάσεις προκειμένου να δουν τα αποτελέσματα της φαρμακευτικής αγωγής που πρότειναν οι Αγγλοι γιατροί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ