«Λευκή» ισοπαλία για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε ένα «άγευστο» ντέρμπι - iefimerida.gr

«Λευκή» ισοπαλία για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε ένα «άγευστο» ντέρμπι

«Λευκή» ισοπαλία για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε ένα «άγευστο» ντέρμπι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα, με τον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ, σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλά στημένος μέσα στο γήπεδο και πήρε τελικά ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εξάλλου, με το... ενάμισι πόδι στην Β΄ εθνική βρίσκεται πλέον η Κέρκυρα μετά τη νίκη της Βέροιας με 2-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι στο 77΄ ο Κόστλι, ενώ ο Ολαϊτάν στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Γεωργέας και Γεωργιάδης για τους γηπεδούχους και οι Βενέτης και Στάμου για τους φιλοξενούμενους. Με τη νίκη της αυτή, η Βέροια ευελπιστεί πλέον πως θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Παράλληλα, σε έναν πολύ δυνατό αγώνα, με πολλά φάουλ και κίτρινες κάρτες, Λεβαδειακός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Αυτό ήταν το ντεμπούτο του Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο των Βοιωτών, που διατηρήθηκαν ένα βαθμό μπροστά από τη σημερινή τους αντίπαλο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ