Οι «χακτιβιστές» που χτύπησαν την CIA δημοσιεύουν 62.000 κωδικούς χρηστών - iefimerida.gr

Οι «χακτιβιστές» που χτύπησαν την CIA δημοσιεύουν 62.000 κωδικούς χρηστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γνωστοί πλέον χάκερς «Lulz Security» άφησαν για λίγο τα πολύ δυνατά χτυπήματα(CIA, Sony κλπ) και δημοσιεύουν ένα αρχείο με κωδικούς διαφόρων άγνωστων χρηστών προτρέποντας τον κάθε ένα «να παίξει με αυτά». Όπως λένε, οι κωδικοί έχουν υποκλαπέι από διάφορα σάιτ τα οποία όμως δεν ονομάζουν. Δείτε αν το δικό σας μέιλ και κωδικός βρίσκεται στην λίστα και προστατευτείτε.

To αρχείο με όλους τους κωδικούς δεν υπάρχει αυτή την στιγμή διαθέσιμο όμως το σάιτ thenextweb.com έφτιαξε ένα εργαλείο για να μπορείτε να ψάξετε με ασφάλεια αν τα δικά σας στοιχεία βρίσκονται στη λίστα και μάλιστα όχι μόνο αυτά που διέρευσαν χθες αλλά και όλα όσα κατα καιρούς δημοσιεύουν οι χάκερς. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το μέιλ η ο κάποιος απ΄τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε βρίσκεται στη λίστα, αλλάξτε τον άμεσα!

κάντε κλικ εδώ: http://thenextweb.com/industry/2011/06/16/lulzsec-has-released-over-150000-names-emails-and-home-addresses-check-if-youre-one-of-them-here/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CIA χάκερς κωδικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ