Η Χρυσή Αυγή ζητάει την επαναφορά της θανατικής καταδίκης [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή ζητάει την επαναφορά της θανατικής καταδίκης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αλλοδαποί δολοφόνοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ζούγκλα και το κράτος αδυνατεί να τους αντιμετωπίσει, απαιτείται άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων ασφαλείας με πολεμικά όπλα ικανά να αντιμετωπίσουν τις πάνοπλες συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών, αναφέρει ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

Εγκληματιών που μετά από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι (Γεωργιανός δολοφόνος των ανδρών της ΔΙΑΣ) ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας (Αλβανοί από φυλακές Τρικάλων). Το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, συνεχίζει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια ώρα ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για το θέμα, με αφορμή την κινηματογραφική απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων και ζήτησε βαρύτερο οπλισμό για τους φρουρούς φυλακών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ