Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Μαρτίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για σας. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή φάση ενώ παράλληλα έχετε ανακτήσει τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σας. Το πρόγραμμα στη δουλειά σας θα είναι φορτωμένο, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας.

Ταύρος

Στην επαγγελματική σας ζωή θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα σας στιγματίσουν για αρκετό καιρό. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν δείχνουν προς το παρόν να βελτιώνονται. Στον ερωτικό τομέα όσοι από εσάς έχετε μια σοβαρή σχέση ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει πλέον να αναλάβετε σοβαρές ευθύνες. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Επαφές και συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να φανούν πολύ ωφέλιμες για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η απόδοση στη δουλειά σας θα είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο, πράγμα που θα ευχαριστήσει πολύ τους ανωτέρους σας. Η καριέρα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τις δύσκολες καταστάσεις, αντί να συμβιβαστείτε με αυτές. Ο τομέας τής καριέρας απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας αυτό το διάστημα. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα.

Καρκίνος

Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δεν σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν. Καθυστερήσεις και αναβολές που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα δε θα πρέπει να σας αγχώνουν. Μην ενδώσετε σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν γιατί υπάρχει η περίπτωση να σας εξαπατήσουν. Προσοχή να μην ξεθυμάνετε σε πρόσωπα που είναι στο άμεσο περιβάλλον σας χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να χαλαρώσετε, βρίσκοντας τρόπους να αποβάλλετε το άγχος που έχετε για τα επαγγελματικά σας.

Λέων

Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους. Θέματα πολύ προσωπικά έρχονται στην επιφάνεια αυτή την περίοδο και σας αποσπούν μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Κινηθείτε με ψυχραιμία περιορίστε τον εγωισμό για να μην κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Προβλήματα με το σπίτι εξαιτίας κάποιου φόρτου εργασίας πιθανόν να μην μπορέσετε να τα αποφύγετε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους προϊστάμενους σας.

Παρθένος

Προσέξτε λίγο την υγειά σας και μην αφήνετε το άγχος και το στρες να σας κυριεύει. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε την αγάπη σας στον ερωτικό σας σύντροφο. Στα προσωπικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό αποβάλλετε την ζήλια και την κτητικότητα που έχετε και να σταματήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας με το ζόρι στον σύντροφο σας, γιατί δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδέσμευτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας. Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.

Ζυγός

Δώστε μεγάλη σημασία αν σας ζητηθεί να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα υιοθετήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις καθώς μια ξεχασμένη ερωτική ιστορία μπορεί να σας «χτυπήσει» πάλι την πόρτα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο σας.

Σκορπιός

Μην ενδώσετε σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί υπάρχει η περίπτωση να σας εξαπατήσουν. Όσοι όμως έχετε μια σταθερή σχέση, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά την πορεία της σχέση σας και θα κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές εξ αιτίας κάποιων γεγονότων, που κατά βάθος τις αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

Τοξότης

Ευκαιρίες οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να προκύψουν αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανόν να ακυρωθούν ή ακόμη χειρότερα να κρύβουν παγίδες. Θα υπάρχουν στιγμές όπου θα έχετε ρομαντική διάθεση ενώ άλλοτε θα επικρατεί το παιχνίδι του ανταγωνισμού. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις.

Αιγόκερως

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κέρδη από ορισμένες συνεργασίες σας και θα κινηθείτε πιο άνετα. Χρειάζεται μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Υδροχόος

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κέρδη από ορισμένες συνεργασίες σας και θα κινηθείτε πιο άνετα. Χρειάζεται μεθοδικότητα και υπομονή γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές.

Ιχθείς

Αποφύγετε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης. Κινηθείτε σε γνώριμα για εσάς μονοπάτια αν θέλετε να διώξετε την ανασφάλεια και το άγχος. Να ξέρετε ότι θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο με τη συμπεριφορά σας και αργά ή γρήγορα θα χάσετε το σύντροφο σας αν συνεχίσετε έτσι. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας. Στα ερωτικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα αξιολογήσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και τι σας έχει προσφέρει μέχρι στιγμής για να δείτε αν έχει μέλλον αυτή η κατάσταση αλλά και μέχρι που μπορεί να φτάσετε μαζί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ