Ζωντανός στη μάχη για την πρόκριση στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ζωντανός στη μάχη για την πρόκριση στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

Ζωντανός στη μάχη για την πρόκριση στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρειάστηκε να... ξυπνήσει τα τελευταία πέντε λεπτά για να καταλάβει «ποιος είναι και που πρέπει να πάει» ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 73-78 της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το διπλό στην Κωνσταντινούπολη βρίσκονται στην 3η θέση του 6ου ομίλου και θέλουν νίκη επί της Χίμκι την τελευταία αγωνιστική στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Παπανικολάου με 16 πόντους, με τους Σπανούλη (14π.) και Πρίντεζη (12π.) να ακολουθούν, ωστόσο σημαντική ήταν η συμβολή των Καρλ Χάινς (με δύο κρίσιμες άμυνες στο τελευταίο λεπτό) και Στράτου Περπέρογλου που πέτυχε καθοριστικά καλάθια όταν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκε στο -8, στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ