Βάσω προς ΓΑΠ:«Δεν μπορείς να κυβερνάς με την παρέα σου!» - iefimerida.gr

Βάσω προς ΓΑΠ:«Δεν μπορείς να κυβερνάς με την παρέα σου!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε απο το βήμα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ η πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου. Είπε προς τον πρωθυπουργό «πρέπει να αλλάξεις εσύ ο ίδιος» ενώ πρόσθεσε «Πρέπει να πάψεις να κυβερνάς με τις παρέες σου».

Η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη και Ανδρέα Παπανδρέου, τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που ανησυχεί. «όχι για το ΠΑΣΟΚ αλλά για τη χώρα», και είπε ότι συγκεκριμένες κινήσεις, πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης τους προηγούμενους 18 μήνες μας έφεραν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Η κυρία Παπανδρέου μίλησε για «απίθανες δυσλειτουργίες» της κυβέρνησης την οποία παρά ταύτα η ΚΟ στήριξε και κατηγόρησε για «απίθανες κοροϊδίες» το οικονομικό επιτελείο, το οποίο όπως τόνισε είχε τη στήριξη του πρωθυπουργού. Εν όψει των νέων συμφωνιών, η κυρία Παπανδρέου είπε ότι μια χώρα πτωχευμένη δεν λύνει το πρόβλημά της με νέα δάνεια. «Πρέπει κάποιοι επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Προσπαθούμε να περάσουμε μέτρα μόνο με τον φόβο και τον εκβιασμό. Η κυβέρνηση διατυμπάνιζε ότι βρισκόμαστε σε έκτακτες συνθήκες. Ομως δεν λειτουργούσε με τον αντίστοιχο τρόπο.», σημείωσε η κυρία Παπανδρέου.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας το πρωί σε δημοσιογράφους στη Βουλή, άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι υπάρχει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Στο ερώτημα αν το θέμα αυτό πρέπει να τεθεί στην Κ.Ο., απάντησε «να συζητηθούν τα πάντα». Μάλιστα η πρώην υπουργός συγκέντρωνε υπογραφές βουλευτών για έκτακτη σύγκλιση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, κάτι που τελικά δεν χρειάστηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ