Υπέγραψε ο Μαρκάνο, έρχεται και ο Σάντσεζ - iefimerida.gr

Υπέγραψε ο Μαρκάνο, έρχεται και ο Σάντσεζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη επιβεβαίωση των προηγούμενων δημοσιευμάτων του iefimerida.gr, ο Ιβάν Μαρκάνο υπέγραψε σήμερα στον πρωταθλητή Ελλάδας για τον επόμενο χρόνο, ερχόμενος από την Βιγιαρεάλ.

Ο Ιβάν Μαρκάνο, που ήταν ο διακαής πόθος του Ερνέστο Βαλβέρδε, προτίμησε τους πρωταθλητές παρ' όλο που είχε προσφορές και από άλλες ομάδες της Ισπανίας, όπως η Οσασούνα και η Εσπανιόλ. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «ήρθε στο Ολυμπιακό γιατί παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή είναι μια ομάδα που έχει πίεση και κάνει πρωταθλητισμό και φυσικά λόγω του προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε». Τον Βαλβέρδε μάλιστα τον γνωρίζει και πολύ καλά από το περσινό πέρασμα του τελευταίου από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ.

Ο αριστεροπόδαρος 24χρονος αμυντικός, ύψους 1.84, που υπέγραψε στο λιμάνι για τον επόμενο χρόνο σαν δανεικός, αγωνίζεται σαν αριστερός μπακ, αλλά μπορεί το ίδιο εύκολα να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, και το ίδιο αξιόλογα μπορεί να σταθεί σαν αμυντικός χαφ. Μιλάμε για έναν παίκτη πολυεργαλείο, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από την Primera Division , κάτι που μαρτυράνε και οι 100 παρουσίες του σε 4 χρόνια.

Ο Μαρκάνο βέβαια δεν θα χρειαστεί να αποδείξει την αξία του και σαν αμυντικός χαφ καθώς εκεί θα δεσπόζει η παρουσία του Σάντσεζ , που πρόκειται να αποκτηθεί από την Βαλενσιέν. Αν και οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας αγγίζουν τα 4 εκατομμύρια και οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων δεν προσφέρουν πάνω από 2,5 εκατομμύρια, υπάρχουν σκέψεις από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας να ανεβάσουν την προσφορά τους και οι υπεύθυνοι της γαλλικής ομάδας να κατέβουν λίγο ώστε να τα βρουν για την αγορά του διεθνούς μέσου. Εξάλλου σαν θέλει η νύφη (Ολυμπιακός) και ο γαμπρός (Σάντσεζ), τύφλα να 'χει ο πεθερός (Βαλενσιέν), μιας και ο Σάντσεζ επιθυμεί το ίδιο έντονα με τον Ολυμπιακό να φορέσει την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ