Ο Γουέιν Ρούνεϊ προσπαθεί να σκοράρει με κλειστά τα μάτια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γουέιν Ρούνεϊ προσπαθεί να σκοράρει με κλειστά τα μάτια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις ικανότητες των Γουέιν Ρούνεϊ και Ντάνι Γουέλμπεκ να συνδυαστούν με κλειστά τα μάτια δοκίμασε χορηγός εταιρεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσία των παλαίμαχων επιθετικών της ομάδας Αντριου Κόουλ και Ντουάιτ Γιορκ.

Οι Κόουλ και Γιορκ στα τέλη της δεκαετίας του 90' «τρομοκρατούσαν» τις αντίπαλες άμυνες με την εκπληκτική συνεργασία τους και υπέβαλαν τους διαδόχους τους στην επίθεση των «κόκκινων διάβολων» σε ένα τεστ «τηλεπάθειας». Οι δύο πρώην άσοι κατάφεραν να σκοράρουν με την πρώτη προσπάθεια, ενώ ο Ρούνεϊ χρειάστηκε τρεις φορές για να σκοράρει από σέντρα του Γουέλμπεκ.

Δείτε τους πρώην και νυν άσους της Γιουνάιτεντ να δοκιμάζονται πρώτα στις πάσες με κλειστά τα μάτια μετά το 0:48 του βίντεο και μετά το 1:15 να προσπαθούν να σκοράρουν με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ