Γυμνή με τις φάλαινες - iefimerida.gr

Γυμνή με τις φάλαινες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμιά φορά μπορεί ο γυμνισμός να υπηρετήσει και επιστημονικούς σκοπούς. Έτσι λοιπόν, μία επιστήμονας βούτηξε γυμνή στην θάλασσα για να μελετήσει την συμπεριφορά ενός είδους φάλαινας και να διαπιστώσει αν αυτό ενοχλείται από την ύπαρξη τεχνικών υλικών, όπως στολές κατάδυσης.

Η 36χρονη Νατάλια Αβσίνκο βούτηξε στην θάλασσα, ακριβώς όπως γεννήθηκε για να μελετήσει 2 φάλαινες belunga για να διαπιστώσει αν αυτά τα υπέροχα πλάσματα ανέχονται την επαφή με τεχνητά υλικά.

Η Daily Mail αναφέρει ότι η Νατάλια που είναι ειδική στις καταδύσεις βούτηξε στους -1,5 βαθμούς Κελσίου και κολύμπησε μαζί με τις φάλαινες που οι εκφράσεις του θυμίζουν άνθρωπο σε πολλές περιπτώσεις.

Οι συγκεκριμένοι επιστήμονες είχαν αποκλείσει μια περιοχή στις βόρειες θάλασσες για μπορέσουν μεγάλα ψάρια όπως δελφίνια και φάλαινες να παγιδευτούν εκεί και να δώσουν την ευκαιρία στους επιστήμονες να τα μελετήσουν. Αφού ,λοιπόν, τα ζώα εξημερωθούν από ειδική ομάδα εκπαιδευτών, τότε οι ερευνητές μελετάνε τα ζώα και μετά στέλνονται σε όλο τον κόσμο. Η πρακτική αυτή βρίσκει την έντονη αντίδραση των οικολόγων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ