Mitsubishi Mirage: Ο διάδοχος του Colt είναι το πιο αεροδυναμικό μικρό αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Mitsubishi Mirage: Ο διάδοχος του Colt είναι το πιο αεροδυναμικό μικρό αυτοκίνητο

Mitsubishi Mirage: Ο διάδοχος του Colt είναι το πιο αεροδυναμικό μικρό αυτοκίνητ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mitsubishi Mirage, λέγεται το καινούργιο υπερ-μίνι της ιαπωνικής εταιρείας που θα αντικαταστήσει στη γκάμα της το Colt. To τελευταίο έχει να επιδείξει μια αρκετά επιτυχημένη πορεία και προκειμένου ο διάδοχός του να τη συνεχίσει ή και να τη βελτιώσει διαθέτει κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Όπως για παράδειγμα την εξαιρετική αεροδυναμική του, καθώς το 0,28 του συντελεστή αεροδυναμικής αντίστασής του το καθιστά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, το καλύτερο μικρό αυτοκίνητο σε αυτόν τον τομέα.

Παράλληλα θέλει να είναι και από τα πιο οικονομικά και προς αυτήν την κατεύθυνση προσανατολίζονται οι κινητήρες του των 1.000 και 1.200 κυβικών, που είναι τρικύλινδροι με 71 και 80 ίππους αντίστοιχα και συνδυάζονται με κιβώτιο 5 σχέσεων. Ο πιο μεγάλος θα είναι διαθέσιμος και με αυτόματο κιβώτιο CVT, ενώ θα έχει στάνταρ σύστημα start stop.

Στάνταρ θα είναι και ένας πλήρης εξοπλισμός ασφαλείας -γενικά το Mirage, το Mitsubishi, όχι το αεροσκάφος, θα είναι καλά εξοπλισμένο- ενώ το εσωτερικό του είναι σύγχρονο, ποιοτικό και όπως ισχυρίζονται οι Ιάπωνες και άνετο.

Σύγχρονη είναι και η εξωτερική του εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά σοβαρή, σύμφωνα άλλωστε και με την παράδοση της εταιρείας, που βέβαια δεν θα άλλαζε ούτε για το φιλόδοξο Mitsubishi Mirage.

Mitsubishi Mirage: Ο διάδοχος του Colt είναι το πιο αεροδυναμικό μικρό αυτοκίνητο | iefimerida.gr 0
Mitsubishi Mirage: Ο διάδοχος του Colt είναι το πιο αεροδυναμικό μικρό αυτοκίνητο | iefimerida.gr 1
Mitsubishi Mirage: Ο διάδοχος του Colt είναι το πιο αεροδυναμικό μικρό αυτοκίνητο | iefimerida.gr 2
Mitsubishi Mirage: Ο διάδοχος του Colt είναι το πιο αεροδυναμικό μικρό αυτοκίνητο | iefimerida.gr 3
Mitsubishi Mirage: Ο διάδοχος του Colt είναι το πιο αεροδυναμικό μικρό αυτοκίνητο | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ