Πρώτα αποκεφάλισαν και μετά σταύρωσαν τον σοδομιστή δολοφόνο - iefimerida.gr

Πρώτα αποκεφάλισαν και μετά σταύρωσαν τον σοδομιστή δολοφόνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πλέον σκληρή τιμωρία που προβλέπει ο ισλαμικός νόμος επιφύλασσαν οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας στον Μοχάμεντ Ρασάντ Καϊρί Χουσεϊν, που βρέθηκε ένοχος για τον σοδομισμό και την δολοφονία ενός Πακιστανού.

Αποκεφαλισμός δια ξίφους στην κεντρική πλατεία της πόλης και στην συνέχεια σταύρωση του πτώματός του. Αυτή την ιδιαίτερα σκληρή τιμωρία επέβαλαν οι αρχές της πόλης Jizan, στο νότιο τμήμα της Σαουδικής Αραβιάς, στον γεννημένο στην Υεμένη Καϊρί Χουσεϊν.

Μάλιστα ενώ ο αποκεφαλισμός είναι η de facto τιμωρία στην υπέρ-συντηρητική Σαουδική Αραβία για εγκλήματα όπως ο βιασμός, η δολοφονία ή η ένοπλη ληστεία, η σταύρωση είναι πολύ πιο σπάνια.

Ο λόγος που στην συγκεκριμένη περίπτωση οι αρχές επέβαλαν και τις δυο είναι επειδή τόσο ο σοδομισμός όσο και η δολοφονία είναι εγκλήματα που τιμωρούνται με δημόσια εκτέλεση.

Ο Καϊρί Χουσεϊν είναι ο 28ος άνθρωπος που αποκεφαλίζεται φέτος στην Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ