Στους Lloyd's του Λονδίνου ασφάλισε το μόριό του, τον «μικρό Ελβις», παλαίμαχος ροκ σταρ - iefimerida.gr

Στους Lloyd's του Λονδίνου ασφάλισε το μόριό του, τον «μικρό Ελβις», παλαίμαχος ροκ σταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνηθισμένη πρακτική θέλει τα μέλη μιας μπάντας να ασφαλίζουν πριν από κάθε περιοδεία εκείνα τα μέλη του σώματός τους που θα χρησιμοποιήσουν περισσότερο, όπως π.χ. τα δάχτυλα ή τη φωνή τους. Ο Ντέιβιντ Λι Ροθ των Van Halen, από την άλλη, προτίμησε να ασφαλίσει το μόριό του.

«Ετοιμαζόμασταν να ξεκινήσουμε την πρώτη μας περιοδεία ως Van Halen και, πριν ξεκινήσουμε, η δισκογραφική μας έβαλε να ασφαλίσουμε τα δάχτυλα του (κιθαρίστα) Εντουαρντ και τους αγκώνες του (ντράμερ) Αλεξ. Ακριβώς επειδή θα τα χρησιμοποιούσαν πάρα πολύ όσο βρισκόμασταν στο δρόμο. Οπότε πετάχτηκα και είπα. 'Τι θα γίνει με τον μικρό μου Ελβις; Και αυτόν θα τον χρησιμοποιήσουμε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της περιοδείας'». Αυτό δήλωσε ο 58χρονος πλέον Λι Ροθ σε ρεπόρτερ της Huffington Post.

Προσθέτοντας πως «εγώ το είπα για πλάκα. Αλλά ήταν κάποιος εκεί που το σημείωσε στο notebook του, μου είπε 'Οκ, θα το τακτοποιήσω'. Και αυτό ακριβώς έκανε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ