Αλλες δύο χειροβομβίδες εξουδετερώθηκαν έξω από τις φυλακές Τρικάλων [βίντεο] - iefimerida.gr

Αλλες δύο χειροβομβίδες εξουδετερώθηκαν έξω από τις φυλακές Τρικάλων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη βρίσκουν χειροβομβίδες οι αρχές που διεξάγουν έρευνες στις φυλακές Τρικάλων, έπειτα από την πολεμική επιχείρηση που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή και είχε ως αποτέλεσμα την απόδραση έντεκα κρατουμένων.

Απ' ότι φαίνεται οι συνεργοί των δραπετών είχαν φέρει μαζί τους ολόκληρο οπλοστάσιο καθώς οι άνδρες του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), του Μηχανικού, εντόπισαν και εξουδετέρωσαν άλλες δύο χειροβομβίδες έξω από τις φυλακές Τρικάλων ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε δώδεκα.

Ολοι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί έχουν εντοπιστεί στη Νοτιοανατολική πλευρά του σωφρονιστικού ιδρύματος όπου έγινε η «μάχη» για να καλυφθούν οι έντεκα κρατούμενοι και να καταφέρουν να αποδράσουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής τρεις από τους δραπέτες, ενώ διεξάγονται εντατικές έρευνες και για τον εντοπισμό των υπολοίπων.

Φωτογραφία Eurokinissi

Βίντεο από το trikalaola

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ