Άγριες συγκρούσεις στο Βανκούβερ - iefimerida.gr

Άγριες συγκρούσεις στο Βανκούβερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χειρότερη νύχτα στην ιστορία του Βανκούβερ. Μια νύχτα που είχε να συμβεί χρόνια συνέβη χθες βράδυ, μετά την ήττα των Canucks με 4-0 απο τους Boston Bruins στον τελικό του Stanley Cup.

Φοβερές συγκρούσεις συνέβησαν χθες βράδυ στην πόλη του Βανκούβερ, μετά την ήττα της τοπικής ομάδας στον 7ο τελικό του Stanley Cup. Σκηνές που είχαν να κάνουν την εμφάνιση τους από το μακρινό 1994. Εικόνες βίας και καταστροφής σε όλη την πόλη του Βανκούβερ από εξαγριωμένους οπαδούς των Canucks, οι οποίοι μην μπορώντας να πιστέψουν την ήττα της ομάδας τους και την απώλεια του τίτλου ξέσπασαν μπροστά σε ότι βρήκαν «κατεδαφίζοντας» την πόλη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από τοπικές παμπ όπου κατά την διάρκεια του τελικού οι οπαδοί που δεν μπορούσαν να δεχθούν την βαριά ήττα της ομάδας τους ,πετούσαν μπουκάλια μπύρας στις τηλεοράσεις των μαγαζιών. Το κλίμα γενικεύτηκε και βγήκε στους δρόμους.

Εκεί την θέση των τηλεοπτικών δεκτών πήραν τα αυτοκίνητα και τα κεφάλια όσων είχαν διαφορετική άποψη από τους θερμοκέφαλους οπαδούς των Canucks. Αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, κάδοι που είχαν παραδοθεί στις φλόγες, και συγκρούσεις μεταξύ των κατοίκων συνέθεταν ένα σκηνικό βίας και αναταραχής στην πόλη του Βανκούβερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ