Συνεχίζονται με επιτυχία οι εμφανίσεις της Έλλης Πασπαλά με τους APURIMAC - iefimerida.gr

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εμφανίσεις της Έλλης Πασπαλά με τους APURIMAC

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εμφανίσεις της Έλλης Πασπαλά με τους APURIMAC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η συνεργασία της Έλλης Πασπαλά και των APURIMAC στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, η μουσική συνεργασία παίρνει παράταση για δύο ακόμη Παρασκευές.

Έτσι, την Παρασκευή 29 Μαρτίου και την Παρασκευή 5 Απριλίου θα βρίσκονται εκεί για ένα μουσικό ταξίδι από το Πουέρτο Ρίκο ως την Κούβα, την Αργεντινή και τις εξωτικές «Μπραχάμες» με ρυθμούς rumba, mambo, son , tango, cha cha και bachata που υπόσχονται να σας ξεσηκώσουν.

Η Έλλη Πασπαλά, η μοναδική τραγουδίστρια που έχει δοκιμαστεί σε ένα τόσο διευρυμένο ρεπερτόριο από ρεμπέτικα έως blues κι από Χατζιδάκι έως Jazz , συναντά το δημοφιλές λατινοαμερικάνικο συγκρότημα APURIMAC επί σκηνής σε ένα απρόσμενο πρόγραμμα με χαρούμενη λικνιστική ατμόσφαιρα και λατινοαμερικάνικο χρώμα.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λεωφ. Συγγρού 143 - Νέα Σμύρνη)
Παρασκευή, 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου
Ώρα Έναρξης 22:30

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ