Παππάς της Χρυσής Αυγής: Ο υπουργός Αμυνας κρύβεται πίσω από κάποια κυρία Κορίνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Παππάς της Χρυσής Αυγής: Ο υπουργός Αμυνας κρύβεται πίσω από κάποια κυρία Κορίνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού άφησε τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς επιτέθηκε από τη Βουλή στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλο γιατί απουσίαζε από το Κοινοβούλιο.

Μάλιστα τον κατηγόρησε πως κρύβεται πίσω από κάποια κυρία Κορίνα, η οποία μάλλον είναι σύμβουλος του. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως τηλεφώνησε στο γραφείο του υπουργού, αλλά εκείνος έλειπε γιατί είχε πάει να παρασημοφορήσει κάποιον αξιωματικό του ΝΑΤΟ και στο τηλέφωνο του απάντησε «κάποια κυρία Κορίνα», η οποία του είπε πως δεν μπορεί να του δώσει εγγράφως για ποιο λόγο απουσιάζει ο κ.Παναγιωτόπουλός.

Ετσι ο χρυσαυγίτης βουλευτής είπε από τα έδρανα του Κοινοβουλίου «εμείς έχουμε πάει στρατό, φοράμε παντελόνια και δεν κρυβόμαστε πίσω από καμία κυρία Κορίνα». Παράλληλα με αφορμή τις παρελάσεις και τα προστατευτικά κάγκελα που εμπόδιζαν τον κόσμο να πλησιάσει ο κ. Παππάς επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και είπε σύντομα πίσω από τα κάγκελα θα βρεθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ