Για την εντυπωσιακή ανατομία του μίλησε ο εξοργισμένος σταρ των Mad Men - iefimerida.gr

Για την εντυπωσιακή ανατομία του μίλησε ο εξοργισμένος σταρ των Mad Men

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στο πλήθος δημοσιευμάτων σχετικά με το πόσο «προικισμένος» είναι έδωσε για πρώτη φορά ο Τζον Χάμ μέσω της συνέντευξης του στο τελευταίο τεύχος του Rolling Stone.

«Υπάρχει λόγος που λέγονται αμελέτητα. Έλεος πια. Σταματήστε να ασχολείστε με αυτά. Φοράω παντελόνια, τι άλλο θέλετε. Δεν είναι ότι κυκλοφορώ γυμνός». Αυτό δήλωσε ο 42χρονος σταρ στο νέο τεύχος του Rolling Stone.

Προσθέτοντας «Εξοργίζομαι όταν βλέπω ανθρώπους να κάθονται και να φτιάχνουν λογαριασμούς στο tumblr που ασχολούνται με το μόριό μου. Θεωρώ ότι αυτό δεν αποτελεί μέρος της δουλειάς μου. Αλλά φαντάζομαι ότι είναι καλύτερα από το να με αποκαλούσαν το αντίθετο».

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με εταιρίες εσωρούχων, όπως (σ.σ. σύμφωνα με το TMZ) οι Fruit of the Loom και Jockey να έχουν προσφέρει στον ηθοποιό -που συνηθίζει να μην φορά εσώρουχο- «δωρεάν εσώρουχα για την υπόλοιπη ζωή του».

Όπως φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Fruit of The Loom «Αν το να κυκλοφορεί χωρίς εσώρουχο τον κάνει χαρούμενο, τότε ας συνεχίσει. Αν όμως αλλάξει γνώμη, θα τον καλύψουμε πλήρως εμείς».

Για την εντυπωσιακή ανατομία του μίλησε ο εξοργισμένος σταρ των Mad Men  | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mad Men Rolling Stone Τζον Χάμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ