Τα μεθεόρτια της έκλειψης - iefimerida.gr

Τα μεθεόρτια της έκλειψης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν χθες σας κούνησε η έκλειψη, σήμερα σας κλείνει το μάτι.

Κριός

Πήγε και ήρθες, όμως ξαναγύρισες. Η μέρα σου λέει ασχολήσου με τα επαγγελματικά, η νύχτα σου λέει ασχολήσου με το σώμα. Όπως έλεγε και ο ποιητής, η μέρα για τα γραπτά, η νύχτα για τα σώματα. Όχι, μην το κουράζεις άλλο, όπως το διαβάζεις, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Ταύρος

Ο Δίας σε συνδυασμό με τη Σελήνη αρχίζει και σου στέλνει ωραία δωράκια, γι’ αυτό καθάρισε τα μάτια σου, εν ανάγκη βάλε και κολλύριο για να κρατήσεις μακριά τη θολούρα και να αρχίσεις να ξεχωρίζεις το καλό από το κακό. Όσο για το άγχος, δεν γίνεται να πίνεις μαζί ηρεμιστικά με Red bull. Έλεος πια, θα σε ξεκάνεις.

Δίδυμος

Ο Ερμής στον δεύτερο οίκο σου σού δίνει τις συμπαντικές πλάτες για να πας να πεις το ποιηματάκι σου εκεί που χρειάζεται και όλα τα σταματημένα σου να πάρουν μπροστά. Αισθάνεσαι άβολα να πρέπει να πουλάς για ακόμα μια φορά τον εαυτό σου, αλλά θα αισθανθείς πολύ βολικά και high μόλις συνειδητοποιήσεις ότι τον πούλησες στη σωστή τιμή.

Καρκίνος

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να κάνεις καινούργιες επαφές και να επαναπροσδιορίσεις τα πράγματα για να είναι πιο κοντά στα μέτρα σου. Μη σε στεναχωρεί λοιπόν αυτό το φτου κι απ’ την αρχή, γιατί αυτή η αρχή έχει δημιουργική εκκίνηση.

Λέων

Ο ποιητής έλεγε ότι θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Διαθέτεις και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά, απλά κάποιο αόρατο χέρι σε κρατάει πίσω. Αυτό το αόρατο χέρι είναι οι ανασφάλειές σου, γι’ αυτό τόνωσε το εγώ σου έτσι όπως εσύ ξέρεις (μια καλή μάσκα μαλλιών, μερικοί αυλικοί να σου κάνουν τεμενάδες) και άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να σαμποτάρεις διαρκώς εσύ (και μόνο εσύ).

Παρθένος

Ο Ερμής σήμερα σε σπρώχνει να βγεις έξω, και εκεί έξω που πας γνωρίζεις φίλους, συναντάς ανθρώπους από το παρελθόν και όλοι αυτή η υπερφορτισμένη κοινωνικότητα ανεβάζει και το ego σου και ξαφνικά (μετά από καιρό) νιώθεις ο μικρός θεός των πραγμάτων. Pas mal du tout, δηλαδή. Τουτέστιν, όσο είσαι μέσα στη φούσκα όλα πάνε καλά.

Ζυγός

Ο Ερμής δίνει ένα χαριτωμένο φιλικό σπρώξιμο στα επαγγελματικά σου και κάποια πράγματα που γίνονται με πολύ κόπο και γραφειοκρατία σήμερα, thank God, περπατάνε. Η μέρα μπορεί να έχει και ένα γλυκό απρόοπτο από κάτι νομικό ή κάτι που περιμένεις εδώ και καιρό εναγωνίως. Χμ, καλά μαντάτα για τον Ζυγό.

Σκορπιός

Καλή και η δουλειά, καλή και η αφοσίωσή σου σ’ αυτή, αλλά ότι και αν (μας) λες τα ερωτικά σου είναι αυτά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Μη νιώθεις άσχημα γι’ αυτό, καλά κάνουν και σε ενδιαφέρουν, γιατί μετά από καιρό η τύχη είναι με το μέρος σου, και πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Έτσι μπράβο, ο Σκορπιός επέστρεψε στον αγαπημένο του ρόλο.

Τοξότης

Μετά από το δυνατό χαστούκι έρχεται το πρώτο χάδι και το σύμπαν σου λέει έλα, τσόπα, τσόπα, και σε κανακεύει και βάζει μέλι στις πληγές, που σημαίνει ότι και τα επαγγελματικά προχωράνε και συναισθηματικά βρίσκεις το κουράγιο και κυρίως τον τρόπο να τα ισιώσεις τα πράγματα.

Αιγόκερως

Μέρα με έμφαση στη γνώση. Άνοιξες και πάλι τις κεραίες σου και είσαι δεκτικός /ή να μάθεις, να δεις, να γνωρίσεις. Μπράβο Αιγόκαιρε, γύρισες από τις επικίνδυνες βουνοκορφές σου πάλι στην κοινωνία, έτοιμος να μοιραστείς μαζί μας όλη τη γνώση που απέκτησες στο μεταίχμιο των αναγκών σου. Τον έρωτα μην τον φοβηθείς, αφού σου ζητάει να ενδώσεις.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σου αδιέξοδα είναι μεγάλα και δεν άλλαξε σήμερα τίποτα μαγικά, όμως έχει αλλάξει ο τρόπος που εσύ τα κοιτάς. Αφού πια λες, ας γίνει ό,τι θέλει, δεν πρόκειται να χαλάσω άλλο τη ζαχαρένια μου με τίποτα. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει να βλέπεις και με πιο χαμογελαστό τρόπο τα ερωτικά σου θέματα, έτσι με τρόπο γλυκό η μεγάλη διαμάχη λύνεται.

Ιχθύες

Ο Ερμής από σήμερα στον Καρκίνο είναι σαν να σου χορηγεί ηρεμιστικό χαπάκι και έτσι τα βλέπεις τα πράγματα πιο cool και οι αντιδράσεις σου δεν έχουν μέσα πάλη αλλά χάρη. Έτσι που είσαι πάλι χαριτωμένος /η, θα αρχίσεις να καλείς ανθρώπους πολύ πιο καλοπροαίρετους και όλα θα ‘χουν πάλι τη φινέτσα που τόσο χρειάζεσαι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ