Nέο Κia Soul: Η 2η γενιά έχει πιο έντονη προσωπικότητα - iefimerida.gr

Nέο Κia Soul: Η 2η γενιά έχει πιο έντονη προσωπικότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο Kia Soul εμφανίστηκε μεν στη Νέα Υόρκη, αλλά οι πωλήσεις του στην Ευρώπη προσδιορίζεται ότι θα ξεκινήσουν πιθανότατα στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Ανεξάρτητα πάντως από το αν πρόκειται για την αμερικανική ή την ευρωπαϊκή εκδοχή του το νέο πολυμορφικό της Kia έχει αναμφίβολα στυλ και χαρακτηριστική εμφάνιση, η οποία προέκυψε και από τη χρήση στοιχείων του πρωτότυπου Track'ster που είχε παρουσιαστεί πέρυσι. Μεταξύ αυτών η μεγάλη τραπεζοειδής εισαγωγή αέρα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν τόσο τα μεγάλα πίσω φωτιστικά όσο και η μάσκα με την επωνυμία tiger nose που έχει πλέον καθιερωθεί σε όλα τα καινούργια μοντέλα της Kia.

Επιρροές από το Track'ster υπάρχουν και στο εσωτερικό με τη μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, ενώ οι σχεδιαστές της μάρκας εκμεταλλεύθηκαν τόσο την αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων όσο και αυτή του μεταξονίου (πλέον στα 2.570 χιλιοστά) που έχει επιφέρει το νέο πλαίσιο, προκειμένου να εξασφαλίσουν μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Το καινούργιο πλαίσιο παράλληλα είναι και σχεδόν 30% πιο άκαμπτο, γεγονός που μαζί με την αναβαθμισμένη ανάρτηση έχει βελτιώσει αισθητά τόσο τα δυναμικά χαρακτηριστικά όσο και το επίπεδο άνεσης.

Ο κινητήρας του νέου Soul πάντως που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συνολικά είναι ο τετρακύλινδρος βενζίνης με την επωνυμία 1.600 GDI, τον άμεσο ψεκασμό και τους 130 ίππους, που με τη βοήθεια χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων καταλήγουν στους εμπρός τροχούς.

Nέο Κia Soul: Η 2η γενιά έχει πιο έντονη προσωπικότητα | iefimerida.gr 0
Nέο Κia Soul: Η 2η γενιά έχει πιο έντονη προσωπικότητα | iefimerida.gr 1
Nέο Κia Soul: Η 2η γενιά έχει πιο έντονη προσωπικότητα | iefimerida.gr 2
Nέο Κia Soul: Η 2η γενιά έχει πιο έντονη προσωπικότητα | iefimerida.gr 3
Nέο Κia Soul: Η 2η γενιά έχει πιο έντονη προσωπικότητα | iefimerida.gr 4
Nέο Κia Soul: Η 2η γενιά έχει πιο έντονη προσωπικότητα | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ