Γιούλα Ράπτη: Εκ των υστέρων - iefimerida.gr

Γιούλα Ράπτη: Εκ των υστέρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εκδόσεις Γαβριηλίδης παρουσιάζουν την Τρίτη, 21 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., το βιβλίο της δημοσιογράφου Γιούλας Ράπτη «Εκ των υστέρων (Γράμματα σ’ έναν ξένο)» στον νέο χώρο των εκδόσεων, Αγίας Ειρήνης 17, στο Μοναστηράκι.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Γιάννης Κιμπουρόπουλος (ΚΙΜΠΙ) και ο συγγραφέας Χρήστος Αγγελάκος. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Μαρία Πανουργιά και Καλλιρόη Μυριαγκού.

Στο «Εκ των Υστέρων» μια γυναίκα γράφει γράμματα προς 13+1 παραλήπτες, προσωποποίηση κάποτε της παιδικής αθωότητας, του μεγάλου έρωτα, της επανάστασης που δεν έγινε, της μύησης στη γνώση, της παράδοσης στη λαγνεία, της αυτοκαταστροφής, της φιλίας... Επιστολές στον πατέρα, τον ψυχαναλυτή, τον συνάδελφο, τον εραστή, τον διευθυντή, τον πρώην σύζυγο, τον αδελφικό φίλο - σε σημαντικούς άντρες στη ζωή της, που ακόμη κι αν έγιναν με τον καιρό ξένοι, παραμένουν με έναν τρόπο οι πιο δικοί της άνθρωποι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ