«Θα έκανα σεξ με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ», εξομολογείται παντρεμένος ζεν πρεμιέ - iefimerida.gr

«Θα έκανα σεξ με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ», εξομολογείται παντρεμένος ζεν πρεμιέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την «απεριόριστη» εκτίμησή του στον Τζόρτζ Κλούνεϊ εξέφρασε ο 32χρονος Τσάνιγκ Τέιτουμ, γνωστός από το Magic Mike, στα πλαίσια της πρεμιέρας της νέας του ταινίας με τίτλο White House Down.

«Έχω περάσει κάποιο χρόνο μαζί με τον Τζόρτζ και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για τον πιο ενδιαφέροντα άντρα στον πλανήτη. Μπορεί να κάνει τα πάντα. Με άλλα λόγια, αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι 'ναι, θα έκανα σεξ μαζί του´». Αυτό δήλωσε ο 32χρονος σταρ όταν ρωτήθηκε για τον ποιο θεωρεί πιο σέξι άντρα του πλανήτη. Έναν τίτλο που δίνει κάθε χρόνο το περιοδικό People και τον οποίο πέρυσι κέρδισε εκείνος.

Η αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δυο ηθοποιών δημιουργήθηκε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που έκαναν μαζί στην περίφημη βίλα του Κλούνεϊ στην λίμνη του Κόμο επειδή η φιλενάδα του Τζόρτζ, Στέισι Κίμπλερ, ήταν πολύ φίλη με την σύζυγο του Τσάνιγκ, Τζένα Ντιούαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ