Κόπηκε το αυτί γιγαντόσωμου ηθοποιού του Game of Thrones σε καβγά μέσα σε ξενοδοχείο - iefimerida.gr

Κόπηκε το αυτί γιγαντόσωμου ηθοποιού του Game of Thrones σε καβγά μέσα σε ξενοδοχείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε καβγά με πελάτες του γειτονικού δωματίου στο ξενοδοχείο που έμενε στο Νιουκάστλ έμπλεξε ο 55χρονος Κλάιβ Μαντλ, γνωστός ως Γκρέατζον Ούμπερ από το Game of Thrones. Αποτέλεσμα να του δαγκώσουν και να του κόψουν το αυτί.

«Ήταν γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και ο Κλάιβ είχε επιστρέψει από την παράσταση The Ladykillers στην οποία πρωταγωνιστούσε. Όταν βγήκε από το δωμάτιο για να ζητήσει -από τους ενοίκους του διπλανού δωματίου- για δεύτερη φορά να κάνουν ησυχία, εκείνοι έπεσαν πάνω του. Παρότι ο Κλάιβ είναι σχεδόν δυο μέτρα (σ.σ. 1,97) τον έριξαν κάτω. Ένας από αυτούς σκαρφάλωσε πάνω του και του δάγκωσε το πάνω μέρος του δεξιού αυτιού του».

Αυτό δήλωσε -σύμφωνα με δημοσίευμα του huffington post- ο εκπρόσωπος Τύπου του 55χρονου στο BBC. Προσθέτοντας πως «ευτυχώς το αυτί βρέθηκε, ο Κλάιβ μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο και, μετά από τρεις επίπονες εγχειρίσεις, του το έραψαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Huffington Post Game of Thrones Κλάιβ Μάντλ Greatjon Umber
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ