Και ξαφνικά όλοι στην Ελλάδα έγιναν μάγειρες, λάτρεις των γεύσεων, αναζητητές των μυστικών της κουζίνας, εστέτ της γαστριμαργίας...
Αιτία της εξέλιξης αυτής η εισβολή του πλήθους τηλεοπτικών εκπομπών μαγειρικής που προσφέρουν έτοιμα πακέτα φαντασιακής ταύτισης των επίδοξων σεφ με τους επαγγελματίες της οθόνης.
Μάλιστα, οι επίδοξοι σεφ δεν περιορίζονται στην ιδιωτική απόλαυση του προϊόντος τους, αλλά προβαίνουν στη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων μέσω φωτογραφιών που ποστάρουν στο διαδίκτυο.
Παραθέτουμε μερικές που εντοπίσαμε στο αμερικανικό AlterNet και δείχνουν τον πώς να καταστήσεις το πιάτο σου πηγή αποστροφής.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο