The Economic Times: Σάλο έχει προκαλέσει η διαφήμιση του Ford Figo στην Ινδία [εικόνα] - iefimerida.gr

The Economic Times: Σάλο έχει προκαλέσει η διαφήμιση του Ford Figo στην Ινδία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο target group φαίνεται πως αποζητά να κατακτήσει η θυγατρική της Ford στην Ινδία: τους βιαστές και κατά συρροή δολοφόνους!

Αυτό τουλάχιστον υποδεικνύει μία σειρά από διαφημιστικές εικόνες δημοσιευμένες σε περιοδικά της Ινδίας, στις οποίες η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ευρύτητα και την άνεση του χώρου αποσκευών του οχήματος.

Συγκεκριμένα, η διαφήμιση απεικονίζει ένα τρίο σέξι ντυμένων γυναικών, με δεμένα τα χέρια και φιμωμένο το στόμα, οι οποίες είναι στριμωγμένες στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος, ενόσω ο οδηγός, με γυρισμένο το κεφάλι του προς τη μεριά του θεατή, χαμογελά ικανοποιημένος.

Η εν λόγω διαφήμιση έχει χαρακτηριστεί τουλάχιστον «κακόγουστη» ενώ έχει προκαλέσει την οργή οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς συνέπεσε με τις διεργασίες στη Βουλή της Ινδίας για την ψήφιση νομοθεσίας σχετικά με τους βιασμούς γυναικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή ινδία Διαφήμιση Ford Figo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ