Βλέπει Μαγιάδα ο Παναθηναϊκός – Επαφές με Φυτανίδη και Κόρμπο - iefimerida.gr

Βλέπει Μαγιάδα ο Παναθηναϊκός – Επαφές με Φυτανίδη και Κόρμπο

Βλέπει Μαγιάδα ο Παναθηναϊκός – Επαφές με Φυτανίδη και Κόρμπο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περίπτωση του Καμίλο Μαγιάδα εξετάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Σωκράτη Φυτανίδη και τον Παναγιώτη Κόρμπο.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός ακραίος επιθετικός, το συμβόλαιο του οποίου με την Ντανούμπιο λήγει τον Δεκέμβριο του 2013, μπορεί να αποκτηθεί από τους «πράσινους» με 180.000 ευρώ, όπως αναφέρει η «SportDay». Ο Μαγιάδα μιλώντας στην εφημερίδα τόνισε πως ο συμπαίκτης του Σέρχιο Λεάλ (σ.σ. πρώην επιθετικός του Εργοτέλη) του έχει πει τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό. «Ίσως να έχουν μιλήσει με την ομάδα μου ή τον εκπρόσωπό μου. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο στην Ντανούμπιο και δεν μπορώ να πω κάτι για το πόσο έχει προχωρήσει το θέμα. Μου έχει πει πάντως τα καλύτερα ο Λεάλ για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Εκτός του Μαγιάδα, στο «τριφύλλι» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Super League. Ο λόγος για τον Σωκράτη Φυτανίδη και τον Παναγιώτη Κόρμπο, τα συμβόλαια των οποίων με τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό αντίστοιχα ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα επαφή των «πράσινων» και με τους δύο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ