Lyonheart K: Έτσι θα ήταν σήμερα η θρυλική Jaguar E-Type - iefimerida.gr

Lyonheart K: Έτσι θα ήταν σήμερα η θρυλική Jaguar E-Type

Lyonheart K: Έτσι θα ήταν σήμερα η θρυλική Jaguar E-Type
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Lyonheart K είναι μια σύγχρονη εκδοχή της iconic Jaguar E-Type, που έχουν σχεδιάσει οι Bo Zolland και Robert Plan, αρχικά για χάρη ενός ελβετού επιχειρηματία. Το αυτοκίνητο που προέκυψε και βασίζεται στο αλουμινένιο πλαίσιο του κουπέ της Jaguar, της XΚR, αποδείχθηκε πανέμορφο και έτσι θα παραχθεί σε 250 αντίτυπα και όχι μόνο σε ένα.

Πράγματι το Lyonheart K των 4,75 μέτρων, που θα υπάρχει και σε ανοιχτή εκδοχή, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η σύγχρονη εκδοχή της πιο θρυλικής Jaguar της ιστορίας, ενώ κάτω από το όμορφο περίβλημα τα πάντα είναι σύγχρονα και high tech. Κάτι που ισχύει και για τον κινητήρα, τον V8 των 5.000 κυβικών της βρετανικής εταιρειας, που με τη βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή (kompressor) αποδίδει 550 ίππους. Οι οποίοι εξασφαλίσουν επιδόσεις που εντυπωσιάζουν: 0-100 σε 3,9 δεύτερα και τελική 300, ενώ εξίσου εντυπωσιάζει και το εσωτερικό. Το στυλ του οποίου είναι παραδοσιακό βρετανικό με πολύ δέρμα και ξύλο, βουρτσισμένο αλουμίνιο και χρώμιο, που με τη σειρά του δικαιολογεί και την τιμή αγοράς.

Η οποία ανέρχεται σε 475.000 ευρώ προ φόρων, ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε ένα πολύ όμορφο Lyonheart Κ, θα πρέπει να κάνετε υπομονή 18 μήνες.

Lyonheart K: Έτσι θα ήταν σήμερα η θρυλική Jaguar E-Type | iefimerida.gr 0
Lyonheart K: Έτσι θα ήταν σήμερα η θρυλική Jaguar E-Type | iefimerida.gr 1
Lyonheart K: Έτσι θα ήταν σήμερα η θρυλική Jaguar E-Type | iefimerida.gr 2
Lyonheart K: Έτσι θα ήταν σήμερα η θρυλική Jaguar E-Type | iefimerida.gr 3
Lyonheart K: Έτσι θα ήταν σήμερα η θρυλική Jaguar E-Type | iefimerida.gr 4
Lyonheart K: Έτσι θα ήταν σήμερα η θρυλική Jaguar E-Type | iefimerida.gr 5
Lyonheart K: Έτσι θα ήταν σήμερα η θρυλική Jaguar E-Type | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ