Τα ζώδια της Tρίτης 26 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Tρίτης 26 Μαρτίου

Τα ζώδια της Tρίτης 26 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνετε ανακατατάξεις στη ζωή σας, θα πρέπει να περιμένετε για λίγο χρονικό διάστημα. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Μετά από μια μεγάλη περίοδο στασιμότητας και καθυστερήσεων, αρκετά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Οι αδέσμευτοι θα θέσετε ως προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή, την ανεύρεση ενός ερωτικού συντρόφου. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον.

Ταύρος

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις διλήμματα ή περιπλοκές με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Η οικογενειακή σας ζωή ή θέματα που αφορούν το σπίτι έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν έντονα. Μην δίνετε αφορμή για παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις με τον σύντροφό σας. Προσέξτε λίγο την υγεία σας, η ενέργεια σας θα είναι πεσμένη. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μην επαναπαύεστε σε υποσχέσεις τρίτων.

Δίδυμοι

Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας, να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα μπλέξετε σε εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις. Παρόλα αυτά όσοι έχετε μόνιμη σχέση και είχε διαταραχθεί θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Στα επαγγελματικά, ενισχύστε την δημιουργικότητα σας, οργανωθείτε καλύτερα προβάλλοντας τις νέες ιδέες σας.

Καρκίνος

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με το περίγυρο σας και προσπαθείστε να τηρείτε τις υποσχέσεις σας. Είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε λύσεις στα όποια τυχόν προβλήματα είχατε με μια προϋπάρχουσα σχέση. Ζητήματα που σας απασχολούσαν καλά θα κάνετε να τα συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί προς τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς και μαζί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, υπάρχει πιθανότητα να πυροδοτήσει καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος.

Λέων

Προσοχή μόνον στην υπεραισιοδοξία. Στα επαγγελματικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις της βδομάδας δείχνουν ότι, ο Άρης από τους Ιχθύς, θα σας δώσει τόλμη και αποφασιστικότητα, αναζητώντας καινούργιους τρόπους για να προωθήσετε τη δουλειά σας. Σταδιακά και σε βάθος χρόνου όλοι οι αντιπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες και νέες ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα προκύψουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, για τους χειρισμούς που έχετε κάνει στις υποθέσεις που έχετε αναλάβει. Τα άστρα ευνοούν την αισθηματική σας ζωή.

Παρθένος

Αυτή την περίοδο θα εργαστείτε σκληρά αλλά στο τέλος θα αναγνωριστούν οι κόποι σας και θα εισπράξετε ηθική και υλική ανταμοιβή από τους ανωτέρους σας. Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς αυτές οι ημέρες κρύβουν και κάποιες εκπλήξεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάλλετε γερές βάσεις για να αντέξουν από την φθορά του χρόνου. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε.

Ζυγός

Αν και από την φύση σας φαίνεται πως είστε αρκετά ψύχραιμοι ή μάλλον ιδιαίτερα προσεκτικοί, εδώ θα χρειαστεί κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να αποφύγετε την ένταση που θα δημιουργηθεί σε θέματα σχέσεων με τους άλλους. Θυμηθείτε όμως ότι τώρα βάζετε τις βάσεις για τη χειμερινή περίοδο. Με την αισιοδοξία σας βγαίνετε νικητές Η διάθεσή σας δεν θα είναι και αρκετά καλή και ίσως αυτό να οφείλετε στην κάμψη της δουλειάς σας. Προσέξτε καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει περίπτωση να μην πάει τόσο καλά όσο θα επιθυμούσατε. Σε όσους από εσάς τα όποια σχέδιά σας καθυστερούν μην το βάζετε κάτω.

Σκορπιός

Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε. Θα υπάρχει τόσο από την μεριά σας όσο και από το ταίρι σας μια διάθεση ανταγωνιστική με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις και έντονοι καβγάδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πλησιάσετε περισσότερο, ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Τοξότης

Θα νιώσετε ανασφαλείς, αλλά δεν πρέπει να το δείξετε αυτό προς τα έξω, αντιθέτως πιέσετε τον εαυτό σας να κινηθεί με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα. Ο ερωτικός σας τομέας δεν υπόσχεται πολλά και μάλλον θα κυριαρχεί μια ψυχρότητα. Παράλληλα ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε μέσα στη σχέση σας και μην γκρινιάζετε συνέχεια στους άλλους ότι όλο προβλήματα σας τυχαίνουν και δεν είστε ευτυχισμένοι.

Αιγόκερως

Διορθωτικές κινήσεις και χειρισμοί ευνοούνται και στα οικονομικά σας. Θα εκδηλωθούν διάφορες καταστάσεις που θα χρειαστεί να τις χειριστείτε με διπλωματία, για να βγείτε στο τέλος εσείς κερδισμένοι. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε την συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει μια σταθερή σχέση αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι οι εφήμερες καταστάσεις δεν σας συγκινούν πια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να έχετε ξεκάθαρο μυαλό για να μπορείτε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξει ένα κλίμα προκλήσεων και εντάσεων.

Υδροχόος

Στα μέσα της βδομάδας, θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα με τις συνεργασίες σας και θα πρέπει να χειριστείτε με έξυπνο τρόπο, τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Στα συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πιεστείτε γιατί το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και δεν θα μπορείτε εύκολα να δείτε το σύντροφο σας παρά μόνο προς το τέλος της βδομάδας. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Ιχθείς

Είναι απλώς κουρασμένος ! Δείξτε του τρυφερότητα και κατανόηση. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις συζητήσεις, γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου. Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας ή να βάλετε καινούργιους πιο επεκτατικούς.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ