19/6: See The Music στο Μουσείο Μπενάκη - iefimerida.gr

19/6: See The Music στο Μουσείο Μπενάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «See The Music» είναι μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Ιουνίου στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη της Οδού Πειραιώς με ελεύθερη είσοδο. Πρόκειται για μία συναυλία σαν όλες τις άλλες, που όμως κωφοί και ακούοντες αλληλεπιδρούν και συμμετέχουν ισότιμα στη μουσική εμπειρία. Ο διεθνούς φήμης κωφός μουσικός από τη Φινλανδία Signmark, καθώς και ο πρωτοπόρος της ελληνικής ηλεκτρόνικα Κ. Βήτα είναι οι επίσημοι καλεσμένοι που θα βρεθούν στη σκηνή του πρώτου «See The Music», αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η τέχνη σπάει τα σύνορα και τις προκαταλήψεις και ότι η μουσική είναι κάτι περισσότερο από αυτό που ακούμε.

Μουσείο Μπενάκη-Κτήριο της οδού Πειραιώς: Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου 11854 Αθήνα, Τηλ: +30 210 3453111, http://www.benaki.gr/

Είσοδος Ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ