Καμία εμπλοκή στη συμφωνία για τις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Καμία εμπλοκή στη συμφωνία για τις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν τελειωμένη υπόθεση χαρακτηρίζουν πηγές από την Κύπρο τη συμφωνία για την μεταφορά των υποκαταστημάτων κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα σε άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το νησί αναφέρουν πως η συμφωνία είναι δεδομένη και τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα θα περάσουν στον έλεγχο της Τράπεζας Πειραιώς.

Στελέχη της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες με αντιπροσωπεία της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς από την Αθήνα.

Νωρίτερα υπήρξαν πληροφορίες από το νησί που έκαναν λόγο για εμπλοκή στην υπογραφή της συμφωνίας μεταβίβασης των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα σε άλλο τραπεζικό ίδρυμα.

Η κυπριακή κυβέρνηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Καθημερινή» Κύπρου, μετά την άτεγκτη στάση της τρόικας στις διαπραγματεύσεις προσπάθησε να παγώσει την όλη διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ