Χατζηδάκης: Αλλο Κύπρος, άλλο Ελλάδα - Δεν υπάρχει καμία ανησυχία - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Αλλο Κύπρος, άλλο Ελλάδα - Δεν υπάρχει καμία ανησυχία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης τόνισε ότι το «κούρεμα» στις καταθέσεις που αναμένεται στην Κύπρο ήταν η εξαίρεση, διαβεβαιώνοντας τους Ελληνες καταθέτες ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τέτοιου είδους παρεμβάσεις σε ελληνικές τράπεζες.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News αναφέρει ότι «δεν πρέπει να συγχέουμε τις εξελίξεις στην Κύπρο με τα προβλήματα των υπολοίπων χωρών. Στην πατρίδα μας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τις καταθέσεις».

Υποστήριξε μάλιστα ότι η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη ενώ στην ερώτηση εάν ο Νίκος Αναστασιάδης έκανε λάθος χειρισμούς, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «ο πρόεδρος της Κύπρου κληρονόμησε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, έκανε και κάνει το καλύτερο δυνατό. Αυτή η στιγμή είναι μια στιγμή μάχης. Ολοι οι Ελληνες είμαστε δίπλα του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ