"Χειρότεροι και από τον Μπερλουσκόνι!" - iefimerida.gr

"Χειρότεροι και από τον Μπερλουσκόνι!"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιο rubygate και ποια έκφυλα πρωθυπουργικά ξενύχτια, εδώ χτύπησε την Ιταλία η μέγιστη ντροπή, που αμαύρωσε τα κούτελα όλης της χώρας. Έφτασε στη χώρα το Jersey Shore, το ακραίο ριάλιτι του MTV που ασχολείται με τις ζωές των ιταλοαμερικανών στο New Jersey, και η οργή των σέξι γειτόνων της Μεσογείου ξεχύθηκε ποτάμι.

Όποιος έχει δει έστω μια φορά την επίμαχη εκπομπή γνωρίζει περί τίνος πρόκειται: Τσαμπουκαλεμένες κοντοστούπες με νεύρο μαφιόζου εκτελεστή που τσακώνονται στα μπαρ και καταχρώνται την τερακότα, αγόρια ελαφρόμυαλα που νοιάζονται μόνο για το 6 pack τους, πάρτυ μέχρι πρωίας, εσφαλμένη χρήση της αγγλικής γλώσσας και μότο ζωής το GTL: gym, tan, laundry (δηλαδή, να είσαι πλυμένος, γυμνασμένος και μαυρισμένος). Οι Ιταλοί θεωρούν άκρως προσβλητικά τα στερεότυπα που προβάλλει το σόου και εφημερίδες όπως η Corriere Della Serra ανησυχούν για το image της Ιταλίας στον υπόλοιπο κόσμο, μετά την σπίλωσή τους από την μινιόν πρωταγωνίστρια Snooki και τον περιβόητο The Situation (παρατσούκλι που προέκυψε από το ότι αποκαλεί «κατάσταση» τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του). Να περιμένουμε να το καταδικάσει άραγε και ο πρωθυπουργός;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ