Η Κύπρος έφερε πιο κοντά Τσίπρα και Καμμένο - iefimerida.gr

Η Κύπρος έφερε πιο κοντά Τσίπρα και Καμμένο

Η Κύπρος έφερε πιο κοντά Τσίπρα και ΚAαμμένο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύγκλιση απόψεων στο θέμα της Κύπρου αλλά και στην πολιτική ατζέντα που επιβάλλει το Μνημόνιο της Ελλάδας κατέγραψαν σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνάντησης τους.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί επέκριναν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τους χειρισμούς του στην Κύπρο. Συμφώνησαν να ζητήσουν από κοινού τη διενέργεια συζήτησης στη Βουλή για τις εξελίξεις στη Μεγαλόνησο. Ο Αλέξης Τσίπρας διαφώνησε πάντως με τον Πάνο Καμμένο για πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Το ραντεβού των δύο πολιτικών αρχηγών πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Τσίπρα στην Βουλή ενώ ο διάλογος τους μπροστά στους δημοσιογράφους είχε ως εξής:

Καμένος: «Οι τελευταίες απειλές της Μέρκελ προς την Κύπρο περι υπομονής των ευρωπαίων εταίρων βάζει μέσα και την συγκυβέρνηση του Σαμαρά»

Τσίπρας: «Η κυβέρνηση έχει συμβάλει με την στάση της στον εκβιασμό της Κύπρου. Πρέπει να δημιουργηθεί μέτωπο πλατύ, λαϊκό συμπαράστασης στον κυπριακό λαό για την αντιμετώπιση της κρίσης».

Καμμένος: «Οι κύπριοι σεβάστηκαν την εθνική τους κυριαρχία και την οικονομική τους ανεξαρτησία. Το κούρεμα στο ελληνικό χρέος και η άρνηση Προβόπουλου να τους δώσει 2 δις ευρώ τους έφερε σε αυτή την κατάσταση»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ