Παραίτηση Παπανδρέου από ηγεσία ΠΑΣΟΚ θα ζητήσουν βουλευτές - iefimerida.gr

Παραίτηση Παπανδρέου από ηγεσία ΠΑΣΟΚ θα ζητήσουν βουλευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ευρύτερο σχέδιο απομάκρυνσης του Γ. Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ώρες αφού κοινοβουλευτική ομάδα και κόμμα, βράζουν από τα λάθη και τις παραλείψεις του Πρωθυπουργού τον οποίο ουσιαστικά κατηγορούν ότι οδηγήθηκε σε παραίτηση από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησης, εκτιμούν ότι ο Πρωθυπουργός ενήργησε εν κρυπτώ χωρίς να συνεννοηθεί με τα κορυφαία στελέχη του κόμματός του. Στέρησε έτσι, από την παράταξη του, το δικαίωμα να διατηρήσει τη πρωθυπουργία αναδιατάσσοντας τις δυνάμεις της. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προεξοφλούν πλέον, ότι στις επόμενες εκλογές, το ΠΑΣΟΚ δεν θα πάει με τον Παπανδρέου πρόεδρο .Σε κάθε περίπτωση μια ομάδα βουλευτών που υπερβαίνει τους 40 είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν τη σύγκρουσή τους με το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ στα άκρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ