Αποκάλυψη: Τα νομοσχέδια που καλείται να ψηφίσει η κυπριακή Βουλή είναι έτοιμα από τις 14 Ιανουαρίου![εικόνες] - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Τα νομοσχέδια που καλείται να ψηφίσει η κυπριακή Βουλή είναι έτοιμα από τις 14 Ιανουαρίου![εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νομοσχέδιο για την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου, δεν ετοιμάστηκε μετά το «όχι» της κυπριακής Βουλής στο αίτημα του Eurogroup για κούραμ των τραπεζικών καταθέσων, αλλά ήταν έτοιμο από τις 14 Ιανουαρίου.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το sigmalive φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ημερομηνίες που αναγράφονται στα έγγραφα που θα ψηφίσει η Βουλή, είναι έτοιμα από τις 14 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο περί εξυγίανσης του τραπεζικού συστήματος στάλθηκε στις 15 του ίδιου μήνα.

Κατά τις ίδιες ημερομηνίες ετοιμάστηκε και το νομοσχέδιο σύστασης και λειτουργίας Σχεδίου Προστασίας Καταθέσεων και εξυγίανσης Πιστωτικών και άλλων Ιδρυμάτων.

Αποκάλυψη: Τα νομοσχέδια που καλείται να ψηφίσει η κυπριακή Βουλή είναι έτοιμα από τις 14 Ιανουαρίου![εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ