Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Μαρτίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε πολλές καταστάσεις στα μέτρα σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται στους περισσότερους από εσάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί να το επιδιώξετε. Οι προβληματισμοί που θα έχετε για τον επαγγελματικό σας τομέα θα γίνουν πιο έντονοι, λόγω ξαφνικών γεγονότων που θα συμβούν. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα καταβάλλετε κοινές προσπάθειες με τον σύντροφο σας για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας, λύνοντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που υπήρχαν.

Ταύρος

Μη διστάσετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Οι ρυθμοί στον επαγγελματικό τομέα είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Παράλληλα δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες ανατροπές ή και καθυστερήσεις σε συμφωνίες, συναντήσεις, ταξίδια. Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα δείτε ότι κάποια σχέδια σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται και θα πάρετε τα πάνω σας.

Δίδυμοι

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις ούτε να πάρετε αποφάσεις χωρίς να τα βάλλετε όλα κάτω και να τα εξετάσετε αναλυτικά γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος σας και δεν αποκλείεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από κάποια συνεργασία σας ή σχέση. Προσοχή στα παρακινδυνευμένα οικονομικά ρίσκα για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση είναι λίγο εύθραυστη και καλό θα είναι να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Καρκίνος

Κάντε συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που είναι σημαντικοί και χρήσιμοι για τα σχέδιά σας. Επιμείνετε στους στόχους σας και παρά τις δυσκολίες στο τέλος θα τα καταφέρετε. Μη διστάσετε να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες, θα ωφεληθείτε. Οι συνθήκες που θα επικρατούν στη δουλειά σας θα σας πιέσουν και θα πρέπει να έχετε αντοχές και ξεκάθαρο μυαλό, για να βρείτε τις σωστές λύσεις που θα σας βγάλουν από τις δύσκολες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Στα οικονομικά σας προσπαθείτε εδώ και καιρό να τα σταθεροποιήσετε, αλλά θα αργήσετε να δείτε τα πρώτα θετικά σημάδια καθώς θα προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα αυτό το διάστημα.

Λέων

Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα ή να ρισκάρετε σε επενδύσεις που σας υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Ορισμένοι απο εσάς θα ξοδέψετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις.

Παρθένος

Αποφύγετε να οριστικοποιήσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια αυτήν την περίοδο. Η πνευματική σας διαύγεια θα σας δώσει επιχειρήματα για να αντικρούσετε τους αντιπάλους σας. Θα υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σας βάλουν να σκεφτείτε θέματα που δεν είχατε αγγίξει ποτέ. Οι αδέσμευτοι η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα καθώς θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Στα οικονομικά σας τα πράγματα θα είναι δύσκολα καθώς θα βγουν έκτακτα έξοδα και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε όλα.

Ζυγός

Δεν αποκλείεται να παιχτεί και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αυτήν την περίοδο. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Οπλιστείτε με υπομονή και στο τέλος θα κερδίσετε τους περισσότερους από τους στόχους σας.

Σκορπιός

Από εδώ και στο εξής ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να αναγκαστείτε να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και δείξτε την διοικητική σας ικανότητα, κάτι που θα εκτιμηθεί από τους ανώτερους σας. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Θα πρέπει να λειτουργείτε με την λογική και να εξετάζετε τα πάντα, πριν αποφασίζετε το οτιδήποτε και να μάθετε να κάνετε υπομονή.

Τοξότης

Αποφύγετε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες. Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να αφήσετε τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σας να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ορισμένες σχέσεις θα δοκιμαστούν αυτές τις ημέρες. Προσέξτε να μην απωθήσετε πρόσωπα αγαπημένα που θέλετε να είναι κοντά σας.

Αιγόκερως

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας, για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να μην πλάθετε σενάρια με την φαντασία σας και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί το ταίρι σας θα κουραστεί.

Υδροχόος

Τα οικονομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο αλλά κινηθείτε συγκροτημένα και μην ενθουσιάζεστε. Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσo. Οι ελεύθεροι νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σας, φέρνοντας σας ανθρώπους με πολλά ενδιαφέροντα, που θα σας γοητεύσουν.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Θα σας δοθούν οι δυνατότητες να επεκταθείτε, ολοκληρώνοντας ορισμένα από τα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας. Ο τομέας της εργασία σας, αποκτά έντονη κινητικότητα, κυρίως προς το τέλος της βδομάδας. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στην εργασία σας θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα δουλεύετε σκληρά αυτή την περίοδο αλλά δεν θα έχετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που θέλετε.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ