Στα βενζινάδικα στην Κύπρο μόνο με μετρητά - iefimerida.gr

Στα βενζινάδικα στην Κύπρο μόνο με μετρητά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις στον επιχειρηματικό κόσμο στην Κύπρο μετά το κλείσιμο των τραπεζών.

Προκειμένου να διασφαλίσουν την βιωσιμότητά της λειτουργίας τους, οι πρατηριούχοι στη Μεγαλόνησο λαμβάνουν προστατευτικά μέτρα όπως να μην δέχονται πληρωμές με επιταγές ή πιστωτικές κάρτες από τους πελάτες τους.

Μάλιστα, μέσω του πρόεδρου του Συνδέσμου Πρατηριούχων,επισημαίνουν τον ορατό κίνδυνο κάποια πρατήρια να βάλουν λουκέτο αφού οι ιδιοκτήτες τους «δεν έχουν ρευστό προκειμένου να εφοδιάζουν τις αντλίες τους με καύσιμα».

«Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο επάγγελμα, αφού αν συνεχιστεί η κατάσταση τότε ίσως θα πρέπει αρκετά πρατήρια να κλείσουν λόγω της μη ικανής ρευστότητας τους να κάνουν συναλλαγές αγοραπωλησίας καυσίμων», τόνισε, για αυτό το λόγο σε κάποια πρατήρια« ούτε οι κερματοδέκτες δέχονται πιστωτικές κάρτες»

Να σημειωθεί πως αρκετοί διανομείς υγραερίου και πετρελαίου θέρμανσης με ανακοινώσεις τους προς το καταναλωτικό κοινό, αναφέρουν ότι οι παραδόσεις θα γίνονται κατόπιν παραγγελίας μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ