Ένταση ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές στη Βασιλέως Κωνσταντίνου - iefimerida.gr

Ένταση ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές στη Βασιλέως Κωνσταντίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια σημειώθηκαν στη διασταύρωση Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλέως Γεωργίου ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές. Περίπου 250 αστυνομικοί βρίσκονται δεξιά και αριστερά στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και ανοίγουν ανά διαστήματα το δρόμο στη Βασιλέως Γεωργίου για να περάσουν τα αυτοκίνητα των βουλευτών. Όταν πέρασε το πρώτο βουλευτικό αυτοκίνητο και έγινε αντιληπτό από τους διαδηλωτές, κάποιοι από αυτούς ξάπλωσαν στο δρόμο για να το εμποδίσουν να περάσει. Τότε οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απομακρύνουν και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Εν τω μεταξύ μια ομάδα από 100 άτομα περίπου που ερχόταν από Ζωγράφου για να βρεθούν στο Σύνταγμα ακινητοποιήθηκε από άντρες των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ που τους ειπαν να περιμένουν με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ