Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Μαρτίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο. Οι τάσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για να διασκεδάσετε να πάτε διακοπές και να ξεκουραστείτε. Παράλληλα θα επιδιώξετε να προωθήσετε τις έξυπνες ιδέες σας για να ξεχωρίσετε στο περιβάλλον σας και να εδραιώσετε καλύτερα την θέση σας. Στα επαγγελματικά σας θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με τις συνεργασίες σας και θα διακόψετε αυτές που δεν σας προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο σας δημιουργούν προβλήματα. Στον επαγγελματικό σας τομέα φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες που έχετε αναλάβει.

Ταύρος

Βάζετε νέες προκλήσεις μπροστά σας και νιώθετε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε με τις επιδόσεις σας. Εσείς που είστε μόνοι θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες αλλά δεν αποκλείεται να γυρίσετε πίσω σε μια σχέση του πρόσφατου παρελθόντος. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Μια αύξηση των εσόδων μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά.

Δίδυμοι

Διαφυλάξτε την ψυχική σας ηρεμία και μην αφήσετε δυσάρεστες αναμνήσεις να σας αποσυντονίσουν. Λειτουργείστε όμως συντηρητικά και μην προβείτε τώρα σε δυναμικές κινήσεις. Προσοχή σε τυχόν οικονομικές εξαπατήσεις. Αισθάνεστε την ανάγκη για κάποιου είδους οικογενειακό ξεκαθάρισμα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να εφαρμόσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να θωρακίσετε την υγεία σας. Θα προγραμματίσετε μια κοντινή εκδρομή με τους δικούς σας ανθρώπους για να γιορτάσετε τις μέρες του Πάσχα. Ο Άρης από τους Ιχθύς, θα σας φέρει ορισμένες δυσκολίες στη διευθέτηση κάποιων θεμάτων. Παράλληλα, θέλοντας να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές σας ανασφάλειες για το μέλλον, θα αρχίσετε να αποταμιεύετε το περίσσευμα σας. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Λέων

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Θα συναντήσετε δυσκολίες στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε με σοφία, τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα. Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Προσέξτε λίγο της προσωπικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος

Αν ψάχνετε για εργασία θα πρέπει να κοπιάστε περισσότερο, γιατί οι πλανητικές όψεις δεν σας ευνοούν. Ιδανική περίοδος για να συμμετέχετε σε ομάδες ή και συλλογικές δραστηριότητες. Μερικές φορές δεν θα διστάσετε να τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα στη δουλειά σας αφού κινείστε από θέση ισχύος πια και ξέρετε ότι οι άλλοι θα υποχωρήσουν στις απαιτήσεις σας. Προσέξτε μόνο να μην είστε απαιτητικοί και παράλογοι σε κάποια πράγματα και δημιουργήσετε αντίθετα αποτελέσματα. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Ζυγός

Όσοι από εσάς ασχολείστε με γραπτά, το εμπόριο και την επικοινωνία δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και ελέγξτε καλά όλες τις λεπτομέρειες. Ακόμη, θα γυρίσετε την πλάτη σας σε αυτά που σας πίκραναν και θα γίνετε πιο δυναμικοί. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα να χαλάσει την καλή σας διάθεση.

Σκορπιός

Συζητήσεις επαφές και συμφωνίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα και ευνοούνται αρκετά. Ανανεωθείτε κάνοντας ένα ταξίδι εν όψη εορτών. Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα ή να ρισκάρετε σε επενδύσεις που σας υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και σύντομα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα σας εκτιμήσουν όπως ακριβώς σας αξίζει. Δεν θα είναι εύκολο να το πετύχετε γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις από το περιβάλλον σας γι΄ αυτό δημιουργήστε πρώτα το κατάλληλο έδαφος και μετά να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

Τοξότης

Ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας αναστατώσει με την εμφάνιση του. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείτε να παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μια γνωριμία του παρελθόντος παρουσιάζεται πάλι και σας αναστατώνει. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Αιγόκερως

Προχωρήστε με τα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να βλέπετε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα μικροέξοδα και καλείστε να βρείτε κάποιες γρήγορες λύσεις για να ανταπεξέλθετε. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με το έτερο ήμισυ σας. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα. Τα άστρα προβλέπουν ότι το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, θα κουραστείτε αφού θα εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα έχετε νεύρα και πολύ άγχος.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα τα αναπροσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Ξεκαθαρίστε με ορισμένες υποθέσεις που σας απασχολούν και διαχωρίστε ρόλους στα επαγγελματικά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση που θα είναι σταθμός στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα κουραστείτε πολύ με τις ευθύνες που θα αναλάβετε, γι αυτό θα πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας.

Ιχθείς

Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Βαλεντίνου για να την περάσετε μόνοι σας οργανώνοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας και περνώντας μια αξέχαστη βραδιά μαζί του. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα, για να σημειώσετε άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ